SAHURU BİRLİKTE YAPTILAR

SAHURU BİRLİKTE YAPTILAR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda tamamladığı ziyaretlerinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda tamamladığı ziyaretlerinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile sahur programında bir araya geldi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, vatandaşlardan gelen yoğun sinema salonu taleplerine duyarsız kalmayarak Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu. İlk olarak Bozüyük’te Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatrosu’nda yapılması planlanan “Açık Hava Sinemaları” konusunda Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı ziyaret etti. Ardından Kültür Bakanlığı Tanıtma Daire Başkanı Mehmet Koç’u ziyaret eden Başkan Bakıcı, yoğun bir günün ardından sahurda da Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile bir araya geldi. Yaptığı görüşmelerde yakın ilgi gören ve hoş sohbetler gerçekleştiren Başkan Bakıcı, Bozüyük ile ilgili projelerde desteklerini esirgemeyen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’ya, Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz’a ve Kültür Bakanlığı Tanıtma Daire Başkanı Mehmet Koç’a teşekkür etti.

baskan-bakici-sahurunu-bakan-avci-ile-birlikte-yapti7.jpg


Bu haber toplam 2194 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.