ŞAMPİYONADAN MADALYA İLE DÖNDÜLER

ŞAMPİYONADAN MADALYA İLE DÖNDÜLER

Pazaryeri Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları  Bolu’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Büyükler-Gençler- Yıldızlar-Minikler Kick Boks Şampiyonasında...

A+A-

Pazaryeri Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları  Bolu’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Büyükler-Gençler- Yıldızlar-Minikler Kick Boks Şampiyonasında Pazaryeri Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları Bilecik iline 2 üçüncülük madalyası kazandırdı.

Bolu’da gerçekleştirilen şampiyonaya 64 ilden 3 bin 400 kick boks sporcusu katıldı. Şampiyonanın yıldızlar kategorisinde 69 kg da Mecit Turan ile minikler kategorisinde 44 kg da ise Şükrü Ertekin Türkiye üçüncüsü oldular. Bilecik ilini temsilen, antrenör Fehmi Piliç yönetiminde şampiyonaya giden Pazaryeri Halk Eğitim Spor kulübünün 10 sporcusundan ikisinin üçüncülük madalyası kazanması, Bilecik ilinde sevinçle karşılandı. Turnuvaya 81 kg’da Veysel Piliç ve Emirhan Demirel, 69 kg’da Mecit Turan ve Şenol Emir, 67 kg’da İsmail Tansel, 66 kg’da Ali Piliç, 65 kg’da Ayşe Turan, 44 kg’ da Şükrü Ertekin, 42 kg’da Efecan Güçlü ve 32 kg’da Batuhan Kınık katıldı. Antrenör Fehmi Piliç ve sporcular; “Bizlerin Bolu’daki Türkiye Şampiyonasına gitmemize destek veren Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’a, Bilecik İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan Yıldız’a, Bilecik Kick Boks İl Temsilcisi İsa Özdil’e teşekkür ederek, bu destekler devam ettiği sürece daha büyük başarılar kazanıp, Bilecik ve Pazaryeri’nin adını en iyi şekilde duyuracaklarını” söylediler. Kulüp başkanı Sedat Büyük de, Bilecik Pazaryeri’ne üçüncülük kazandıran antrenör Fehmi Piliç’i, sporcular Mecit Turan ve Şükrü Ertekin’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kulüp sporcularının, 20 - 26 Temmuz 2017 tarihlerinde Niğde’de yapılacak olan Türkiye kick boks şampiyonasına katılmak için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

unnamed-(2)-039.jpg

Bu haber toplam 2217 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.