SEÇİMLER TAMAMLANDI

SEÇİMLER TAMAMLANDI

Bozüyük İlçe seçim Kurulu Onayı ve gözetiminde belirlenen Seçim Takvimine göre Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri tamamlandı. 12...

A+A-

Bozüyük İlçe seçim Kurulu Onayı ve gözetiminde belirlenen Seçim Takvimine göre Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri tamamlandı. 
12 Nisan 2018 2018 Perşembe günü yapılan seçimlerde Meclis Üyelerinin katılımları ile Yargı Gözetiminde Yönetim Kurulu Başkanı ve ayrıca Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile TOBB Genel Kurulu Delegesi ve Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri belirlendi. 

11.jpeg
Yapılan Seçim Sonuçlarına Göre; Yönetim Kurulu Başkanlığına Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerine Hakan Bakıcı ve Veli Çelik Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliğine Kamil Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine Kısmet Turan, Murat Köftecioğlu ve Fahri Bülbül seçildiler.  Yine aynı gün Meclis Divanı Meclis Başkanı Başkan Yardımcıları ve Katip Üye seçimleri gerçekleştirildi. 
Yapılan Seçim Sonuçlarına Göre; Meclis Başkanlığına Mehmet Doğan Tunç, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Ali Aytaç ve Fatih Koç, Meclis Katip Üyeliğine İbrahim Bağ seçildiler. TOBB Genel Kurul Delegesi olarak Murat Şeker seçildi. Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise; Nurcan Özçakır, Hüseyin Kösemen, Semih Ersoy, İsmail Kaçar, Zafer Akkaya, Hikmet Dündar seçildi.

33.jpeg

Bu haber toplam 2968 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.