ŞEHİTLERi İÇİN TURNUVA DÜZENLEDİLER

ŞEHİTLERi İÇİN TURNUVA DÜZENLEDİLER

Bozüyük’te Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirildi.11...

A+A-

Bozüyük’te Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirildi.
11 Eylül’de başlayan ve 6 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonluk mücadelesi yarın Kütlü ve Necipdede takımları arasında oynanacak. Tepelce ve Kofalı takımları ise 3’üncülük maçına çıkacak.
Dernek Başkanı Hüsnü Hüner, dernek olarak hem birlik beraberliği pekiştirmek hem de köyün şehitlerinin isimlerini yaşatmak ve saygıyla anmak için bu yıl üçüncü turnuvayı düzenlediklerini söyledi. Başkan Hüner, “Köyümüz şehitlerini anmak için Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’mizin düzenlemiş olduğu futbol turnuvası 11 Eylül’de başlamış olup yarın oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecektir. Cihangazi halkımızın bu turnuvaya vermiş oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Başta köyümüz şehitlerinden şehit Astsubay Fikret Son ve şehit onbaşı Mahmut Ekinay ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Her yıl olduğu gibi turnuvaya verilecek her türlü desteği Cihangazispor Kulübümüz ve şehit yakınlarımıza aktarıyoruz. Bu yılki turnuvamızda her yıl olduğu gibi büyük bir centilmenlik içerisinde güzel görüntülere sahne oldu. Şahsım ve yönetim kurulum adına başta turnuvaya katılan takımlara ve futbolseverlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
Şehit aileleri ise, böyle bir turnuvanın şehit olan evlatlarının anısına düzenlenmiş olmasından dolayı çok duygulandıklarını söyleyerek emek veren herkese teşekkür ettiler.

sehit-001.jpg


Bu haber toplam 1897 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.