SENDİKA ÜYESİ ÇALIŞANLARA % 20 İNDİRİM

SENDİKA ÜYESİ ÇALIŞANLARA % 20 İNDİRİM

Çimse İş Sendikası Bozüyük Şubesi ve Yağmur Oto Lastik firması arasında ürün ve hizmet alımı sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyle Çimse-İş Sendikası...

A+A-

Çimse İş Sendikası Bozüyük Şubesi ve Yağmur Oto Lastik firması arasında ürün ve hizmet alımı sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyle Çimse-İş Sendikası üyelerinin Yağmur Oto Lastik firmasından yaptıkları her türlü alışverişte 2017 yılı içerisinde geçerli liste fiyatları üzerinden %20'lik indirim uygulanacak. Bunun yanında hizmet işçiliği bedellerinde de aynı indiriminin uygulanacağı ifade edildi. 
Çimse İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Hasan Emer ve firma yetkilisi Mustafa Bayrak arasında imzalanan sözleşmeyle sendika üyesi fabrika çalışanları yıl boyunca bu indirimden faydalanabilecekler. İmza töreni sonrası konuşan firma yetkilisi Mustafa Bayrak bir sanayi kenti olan ilçemizde çalışanlarımıza destek olabilmek amacıyla böyle bir indirim yapmayı düşündüklerini söyledi. Çimse İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Hasan Emer ile yaptığımız istişareler sonrasında sözleşmemizi imzaladık. Çalışanlarımıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı. 

unnamed-(18).jpg


Bu haber toplam 5319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.