'KALDIRIMLAR OTOPARK MI?'

Kasımpaşa Mahallesi Çolak İbrahimbey Caddesi üzerindeki kaldırımlara park edilen araçlar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. WhatsApp İhbar Hattımıza...

Kasımpaşa Mahallesi Çolak İbrahimbey Caddesi üzerindeki kaldırımlara park edilen araçlar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. WhatsApp İhbar Hattımıza ulaşan bir okurumuz cadde üzerinde bulunan kaldırımlar üzerine park edilen araçların fotoğraflarını çekerek; 'Kaldırımlar Otopark mı oldu?' diye sordu. 
Duyarlı okurumuz ayrıca: 'Kaldırım üzerinde yürümek istesek de yürüyemiyoruz. Karşımıza araçlar çıkıyor. Çolak İbrahimbey Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlar araç parklarıyla dolu. Park yapılmaz levhası olmasına rağmen. Kaldırımlar otoparka dönünce bizde mecburen yoldan yürümek zorunda kalıyoruz. Buda biz yayalar için tehlike oluşturuyor. Sağlı sollu yapılan parklar neticesinde yolda da daralma olduğu için trafik akışıda engelleniyor. Lütfen daha duyarlı olalım. Araçların park ettiği mesafeye yaklaşık 50 metre ilerinde otopark var. Buraya park etmek varken neden kaldırımlara park edilir onu da analmış değilim ama lütfen birbirimize daha saygılı olalım' dedi.

Bozüyük Haber Haberleri