MHP'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan Ayva, Milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya, Hasan Yıldırım ve beraberindekiler gazetemizi...

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan Ayva, Milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya, Hasan Yıldırım ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ile görüşen İlçe Başkanı Ramazan Ayva ve beraberindekiler seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
MHP Milletvekili birinci sıra adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya, seçim çalışmalarının çok başarılı geçtiğini ifade ederek şunları kaydetti: 'Artık seçime çok az bir zaman kaldı. Kendimizi seçmenimize anlattık, duyurduk. Çalışmalarımız çok başarılı geçti. Hala da devam ediyoruz. Son gün son dakikaya kadar çalışmalarımız devam edecek. İnşallah seçmenlerimizin takdiriyle 24 Haziran'da çıkan sonuçlara göre Bilecikimizin milletvekili olursak, milletvekili olarak değil onların vekili olarak meclise gitmek istiyoruz. Seçmenin desteklerini bekliyoruz. İnşallah onların destekleriyle güzel bir Bilecik, güçlü ve büyük bir Türkiye için canla başla mücadele edeceğiz. Bizleri de ağırladığınız için sizlere de çok teşekkür ediyorum.' dedi. 


MHP Milletvekili ikinci sıra adayı Hasan Yıldırım ise seçimleri başarılı bir şekilde bitireceklerini ifade ederek şunları söyledi: 'Seçimin son haftasına girdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmalarına ilk başlayan parti olmamızdan dolayı şuan da önde gidiyoruz. İnşallah 24 Haziran'da da önde bitireceğiz. 
Şuan da çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Seçmenden aldığımız olumlu tepkiler bizleri heyecanlandırıyor. Beklediğimizin çok çok üstünde bir olumlu tepki var. Bunun da en büyük sebebi 15 Temmuz sürecinden sonra yaşanan durumlarda liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin dik duruşu. Mükemmel bir devlet adamı olduğunu bir kere daha tüm Türkiye'ye ispatladı. Bunlarda tabana yansıyor halka yansıyor. Allah'ın izniyle başarılı bir şekilde seçimi bitireceğimize inanıyorum. Bizi de en güzel şekilde ağırladığınız için teşekkür ediyorum' dedi. 
Açıklamaların ardından ziyaret sohbet havasında devam ederken hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

Bozüyük Haber Haberleri