Seyfettin Tıkız Projelerini Tanıttı

Seyfettin Tıkız Projelerini Tanıttı

Saadet Partisi Bozüyük Belediye Başkan Adayı Seyfettin Tıkız, gelecek vizyonunu ve hedeflerini açıkladı.

A+A-

Saadet Partisi Bozüyük Belediye Başkan Adayı Seyfettin Tıkız, gelecek vizyonunu ve hedeflerini açıkladı.

Bozüyük için  projelerle dolu bir geceye ev sahipliği yapan Saadet Partisi Bozüyük İlçe Teşkilatı, "Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın Bozüyük" sloganıyla düzenlediği proje tanıtım programında, gelecek vizyonunu ve hedeflerini açıkladı.

saadetsd.jpg

Gecenin açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla yapıldı. Ardından Bozüyük İlçe Başkanı Necip Meral, katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştirerek etkinliğin amacını ve önemini vurguladı. İl Başkanı Ethem Ersöz ise, Saadet Partisi'nin Bozüyük'te kazanacağına olan inancını dile getirerek, partinin hedeflerine ulaşması için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Daha sonra sahneye çıkan Bozüyük Belediye Başkan adayı Seyfettin Tıkız, katılımcıların büyük ilgisi ve alkışları eşliğinde projelerini anlattı. Tıkız, Bozüyük'ün geleceğini şekillendirecek birçok önemli projeyi hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirtti. Bunlar arasında belediye ve halkın sürekli bir arada olacağı, yeşil alanların artırılacağı, gençlere yönelik desteklerin güçlendirileceği ve emekli/yetim/yalnız yaşlılara yönelik sosyal yardımların artırılacağı gibi çalışmalar yer alıyor.

saadet0.jpg
Tıkız, Bozüyük'ün sanayi sorununu çözmek için yeni sanayi alanları ve kalifiye eleman desteği sağlayacaklarını da vurguladı. Bunun yanı sıra, Ata tohumları ile organik tarım projeleri gibi tarıma dayalı projelerin hayata geçirilmesini hedeflediklerini dile getirdi. Bu projelerin, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak istişareler sonucunda hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.
Program, Saadet Partisi Bozüyük Belediye Meclis Adayları ve  Saadet Partisi İl Genel Meclis Adaylarının tanıtımı ile sona erdi.

saadets2.jpg

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.