SINAV LİSESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

SINAV LİSESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bozüyük’te Özel Sınav Lisesi, İstanbul’da yaşanan terör olaylarında şehit olan polislerimiz için tam kadro olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye...

A+A-

Bozüyük’te Özel Sınav Lisesi, İstanbul’da yaşanan terör olaylarında şehit olan polislerimiz için tam kadro olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti bulundu. Okulda son ders zilinin çalmasıyla birlikte toplu olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Özel Sınav Lisesi kapanış törenini burada gerçekleştirdi. Emniyet Müdürlüğü personeli ile birlikte Özel Sınav Lisesi öğrencileri toplu olarak saygı duruşunda bulunarak istiklal marşımızı okudular.

dsc_0015.jpg

Okul müdürü Ömer Boğaz, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’e çiçek takdim ederek başsağlığı dileklerini iletti. Her zaman ve her platformda polisler ile birlikte tüm güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tarz ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize, başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diledi.

dsc_0029.jpg

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de okul müdürü Ömer Boğaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bu ziyaretlerin kendilerini daha da fazla motive ettiğini belirterek “Teşkilatımız ve Devletimizin yanında sizler oldukça bizler her zaman bu vatan için canımızı vermeye hazırız.” İfadeleri kullandı. Ziyaret törenin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

dsc_0009.jpg

 

Bu haber toplam 3235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.