SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Bozüyük’te çocukların hafta sonu sinema keyfi birbirinden güzel ve yeni 2 film ile başlıyor.Bozüyük’te Belediye Başkanlığı tarafından Belediye...

A+A-

Bozüyük’te çocukların hafta sonu sinema keyfi birbirinden güzel ve yeni 2 film ile başlıyor.
Bozüyük’te Belediye Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında çocukların hafta sonlarında güzel vakit geçirebilmeleri ve sinema keyfini yaşayabilmeleri amacı ile birbirinden keyifli çocuk sinemaları ile bir film şöleni yaşanacak. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde başlayacak sinema etkinliğinde 24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 13:00’te gösterilecek Leo Da Vinci; Mona Lisa Macerası ve saat 15:30’da gösterilecek Tamircikler Gizli Görev adlı filmi Bozüyüklü çocuklar ücretsiz ve biletsiz olarak keyifle izleyebilecekler. 25 Şubat 2018 Pazar günü ise Tamircikler Gizli Görev adlı film saat 13:00’te, Leo Da Vinci; Mona Lisa Macerası adlı film ise saat 15:30’da gösterilecek.
6 hafta boyunca Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek sinema erkinliğinde toplam 11 film 2’şer gösterim ile yaklaşık olarak 900 çocuk ile buluşacak. Birbirinden güzel, eğlenceli ve eğitici filmlerin gösterileceği ve “Bozüyük’te çocuk olmak çok güzel” sloganı ile sunulacak filmleri çocukların beğeni ile izlemesi bekleniyor.

sinema-gunleri-6-hafta-24-subat-basliyor--1-(1).jpg


Bu haber toplam 2198 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.