SIRA BOZÜYÜK'TE

SIRA BOZÜYÜK'TE

Erdallar Basın Kuruluşları Sakarya Gazetesi, Osmaneli Haber Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesi’nin ortak projesi olan “BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN...

A+A-

Erdallar Basın Kuruluşları Sakarya Gazetesi, Osmaneli Haber Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesi’nin ortak projesi olan “BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN MUSUNUZ” röportajları kapsamında mikrofonu Bozüyüklülere uzattık.
Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Erdallar Basın Kuruluşları yöneticisi Mücahid Erdal proje kapsamıyla ilgili “beldelerde ve ilçelerde vatandaşlarımıza mikrofon uzattık. Ardından Belediye Başkanlarını Basın Masası’na davet ettik. Röportaj gerçekleştirdiğimiz kişilerin belediyenin çalışmalarıyla ilgili görüşlerini belediye başkanlarına yönelttik. İsteklerine tercüman olduk. Yapılan çalışmaları halkımıza aktardık. Belediye başkanlarının henüz hayata geçmeyen ancak proje aşamasında olan hedeflerini de yine vatandaşlarımıza duyurma imkanı sunduk.
İlgiyle takip edilen röportajlara referandum sürecinin başlaması dolayısıyla ara vermek zorunda kaldık. Bu süre zarfında referandumla ilgili röportajlar gerçekleştirmiştik. Referandum bitti. Projemize kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Sıra Bozüyük’te. Bozüyüklülere “BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN OLUP OLMADIKLARINI” soruyoruz. Memnunlar ise hangi hizmetlerden memnun olduklarını, memnun değiller ise hangi hizmetlerin gelmesini istediğini soruyoruz. Bozüyük ilin en büyük ilçesi olma sıfatıyla röportaj sıralamasında sondan bir önceye koyduk. Bozüyük Belediye Başkanı Sn. Fatih Bakıcı’yı basın masasında konuk edeceğiz. 
Ardından son olarak Bilecik merkezde projemizi sonlandıracağız. Bilecik merkezde vatandaşlara belediye çalışmalarından memnun olup olmadıklarını soracağız. Devamında Bilecik Belediye Başkanı Sn. Selim Yağcı’yı basın masasında ağırlayacağız” dedi.

unnamed-(4)-033.jpg


Bu haber toplam 2638 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.