SİYAH BEYAZ BOZÜYÜK FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

SİYAH BEYAZ BOZÜYÜK FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Müzeler Haftası nedeni ile Şehir Müzesi ve Arşivi koordinatörü Veysel Kılıç’ın öncülüğünde düzenlenen fotoğraf...

A+A-

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Müzeler Haftası nedeni ile Şehir Müzesi ve Arşivi koordinatörü Veysel Kılıç’ın öncülüğünde düzenlenen fotoğraf sergisi açılışına katıldı.
Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi bahçesinde düzenlenen “Siyah Beyaz Fotoğraf Sergisi” açılışına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Müze Koordinatörü Veysel Kılıç’ın yanı sıra. İl Genel Meclisi üyesi Nizamettin Çam, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli,  muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
1950 ve 1960’lı yıllarda çekilmiş ve o dönemki Bozüyük’ü konu alan fotoğrafların ziyaretçileri ile buluştuğu sergide konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bizden önceki insanların yaşadığı Bozüyük’ü tüm ayrıntıları ile görmek, büyüklerimizden dinlendiğimiz Bozüyük’ü siyah beyaz karelerde karşımızda görmek bizleri çok mutlu etti. Ben bu vesile ile Müzeler Haftasını kutlar bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 
Başkan Bakıcı konuşmasının ardından açılışa katılan vatandaşlar ile birlikte müze bahçesinde kurulan sergiyi gezerek, Müze Koordinatörü Veysel Kılıç’tan sergi hakkında bilgi aldı. Açılış sonrasında vatandaşlar ile sohbet eden Bakıcı serginin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 
 Hafta sonu boyunca müze bahçesinde ziyarete açık olacak olan fotoğraf sergisi, Pazartesi gününden itibaren Sarar AVM’de Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek. 

unnamed-(3)-031.jpg


Bu haber toplam 2324 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.