SİZLERİN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ

SİZLERİN SAĞLIĞI BİZLER İÇİN HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ

SİLİKOZİS HASTALARININ SORUNLARI ELE ALINDIBozüyük’te Kent Konseyi tarafından organize edilen toplantıda silikozis hastalarının sorunları ele alındı.Yeni...

A+A-

SİLİKOZİS HASTALARININ SORUNLARI ELE ALINDI
Bozüyük’te Kent Konseyi tarafından organize edilen toplantıda silikozis hastalarının sorunları ele alındı.

Yeni Mahalle Konağında gerçekleştirilen silikozis hastaları toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve Bozüyük’te çeşitli fabrikalarda çalışmış ve silikozis rahatsızlığı bulunan  fabrika çalışanları katıldı. Daha önceki toplantıda Eczacıbaşı müdürleri ile birlikte yapılan toplantıda yapılan görüşmeler doğrultusunda konuşan Kent Konseyi Başkanı  Osman Tekeli “Fabrikalar ve işveren tarafının siz silikozis hastaları ile ilgili hangi çalışmalarını yaptıklarını yada ne önlemler aldıklarını bilmiyoruz, Bizler sizleri en iyi şekilde dinleyerek, siz ve işveren arasında ki iletişimi en iyi şekle getirme amacı ile yola çıkmış insanlar olarak sizlerin sorunlarınızı adlandırmak ve gerçek anlamda kategorize etmek istiyoruz.”  Dedi ve böylesine önemli bir toplantıda yer aldığı için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

silikozis.jpg3.jpg

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük Belediyesinin bu evrede işveren, işçiler ve hastane görevlileri arasında birer aracı olduğunu belirterek “Sizlerin yaşadığı sıkıntıları ve talepleri gerekli yerlere en doğrudan iletecek olacak bizleriz, insanlar sıkıntı büyümediği sürece yatırım yapmıyorlar. Çalışanların güvenliği ile ilgili olarak ta yatırım yapmanın önemi ortadadır. İş güvenliği ve işçi güvenliği konularında eksikleri ve ihtiyaçları sizlerden dinleyerek diğer toplantılarda bu yönde çalışmalar yapacağız. Sağlık her şeyden önemli bizler Bozüyük belediyesi olarak yeni şehir hastanesi için 2 buçuk milyon lira kamulaştırma için yatırım yapmaktayız. Sizlerin sesi olmak taleplerinizi dillendirmek konusunda sizlere faydalı olabilirsek ne mutlu bize, bizler bugün burada sizleri dinlemek için geldik” dedi.

Toplantı konuşmaların ardından katılımcıların sorularının cevaplaması ile devam ederken, gelen talepler doğrultusunda diğer toplantının konusu şekillenmiş oldu. 

Bu haber toplam 2648 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.