SORUNLARI TORUNLARINA BIRAKAN DEĞİL, ÇÖZEN BİR PARTİYİZ.

SORUNLARI TORUNLARINA BIRAKAN DEĞİL, ÇÖZEN BİR PARTİYİZ.

AK Parti Ocak ayı ilçe danışma toplantısı Yeni Mahalle Konağında geniş bir katılımcı kitlesi ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Milletvekili...

A+A-

AK Parti Ocak ayı ilçe danışma toplantısı Yeni Mahalle Konağında geniş bir katılımcı kitlesi ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti’nin sorunları torunlarına bırakan değil, çözen bir parti olduğunu söyledi.

Toplantıda ilk olarak konuşan Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Ankara’da ki yoğun çalışma programına rağmen ilçe danışma toplantısına katılmak için Bozüyük’e gelen Milletvekili Eldemir’e teşekkür etti. “Türkiye’nin geleceği için son derece önemli olan ve geçmişteki koalisyon hükümetleri dönemlerinde, yaşanan zorluklara son vermek için yapılan Cumhurbaşkanlığı sistemiyle alakalı çalışmalara başladıklarını yineledi. Parti teşkilatı ile birlikte AK Partiye gönül vermiş siz değerli vatandaşlarımız hep beraber çevremize ve halkımıza geçmişte yaşadığımız sıkıntıları çok iyi anlatmalıyız. Bizler geçmişteki o kara dönemleri görmüş insanlar olarak, bu sorunları çocuklarımızın yaşamaması için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

baskan.jpg

Başkan Mesut Çetin’in konuşmalarının ardından Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna Dodurga için yapılan ve yapılacak çalışmaları partililer ile paylaştı. Selim Tuna’nın ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yaptığı sunumda planlanan projeleri, hükümet destekli projeleri anlattı ve “Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin daha güzel bir yer olması için çalışıyoruz, bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Öncelikle Sayın Bakanımız Nabi Avcı’ya ve Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

halil-001.jpg

“Başkanlık sistemi ülkemiz ve halkımız için büyük önem taşımaktadır”

Devamında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yaptığı sunumda planlanan projeleri, hükümet destekli projeleri anlattı ve “ Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin daha güzel bir yer olması için çalışıyoruz, bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen öncelikle Sayın Bakanımız Nabi Avcı’ya ve Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir’e teşekkür ediyorum. Bu toplantıda üstünde durmamız gereken bir diğer husus ise mecliste çalışmaları devam eden Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Bu sistem ülkemiz için, halkımıza hizmet etmek için son derece önem taşımaktadır. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke olarak tam anlamıyla sivil ve halkın iradesi ile yeni bir anayasa ve yeni bir sistem çalışmalarına başlamış ve bu siz değerli halkımızın iradesi ile gerçek olacaktır. Bu vesile ile mecliste yoğun bir şekilde yeni sistem üzerinde çalışan tüm milletvekillerimize ve bakanlarımıza kolaylıklar diliyorum ”dedi. Milletvekili Eldemir’in Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili açıklamaların son derece önemli olduğunu belirten Başkan Bakıcı sunumunun ardından sözü Milletvekili Eldemir’e bıraktı.

toplu-001.jpg

“Bugüne kadar yok sayılmış sorunları çözen bir partiyiz”

Parti danışma toplantısında konuşan Milletvekili Eldemir, ” AK Parti göreve geldiği günden itibaren, ülkede; kendinden önceki dönemlerde yok sayılmış, adeta halının altına itilmiş problemleri çözmek için çalışan bir parti olmuştur. AK Parti sorunları torunlarına bırakan değil, çözen bir parti olmuştur” dedi. Geçmişte yaşanan koalisyon dönemlerinde ortaya çıkan problemlere değinen Eldemir,” Bizler AK Parti hükümetinden önce, bir anayasa kitapçığı fırlatma olayı ile alt üst olan ekonomiler, bir ülke konsolosunun sözleri ile yeniden düzenlenen kanunlar gördük. İşte buna son vermek için, ülkede ki istikrarı ve güven ortamını sürdürmek için bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” diyerek yeni sistemin önemini vurguladı.

mesut-baskan.jpg

Konuşmasının ardından salondakiler tarafından uzun süre alkış alan Milletvekili Eldemir, ilçe danışma toplantısı sonunda partililerin sorularını yanıtladı. Toplantıya Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Dodurga Belde Başkanı Selim Tuna, parti yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 2640 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum