SUCUK EKMEK GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

SUCUK EKMEK GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Pazaryerililer Derneği'nin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği "Sucuk Ekmek Gecesi"ne katıldı.

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Pazaryerililer Derneği'nin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği "Sucuk Ekmek Gecesi"ne katıldı.

Dernek binasında yapılan etkinlikte Bozüyük’te yaşayan Pazaryerililer ve Bozüyüklüler bir araya gelerek misafirlere Pazarcık sucuğu ikram edildi. Dernek önüne sokağa kurulan mangal ile sadece dernek içerisindekilere değil, yoldan geçen bütün Bozüyüklü hemşehrilerimize ikramlar sunuldu. Programın açılış konuşmasını yapan Bozüyük Pazaryerliler Dernek Başkanı Celalettin Konuk tüm misafirlerine hoşgeldiniz diyerek " Derneğimiz; Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerimiz arasında bir köprü vazifesi görmekte. Sadece çalışanlarımızla değil, esnafımızla da Bozüyük'teyiz. Bizler birbirine kaynaşmış iki ilçeyiz. Bu kaynaşmaya katkı sağlamak için böyle etkinliklerde beraberiz. Bir kez daha bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, gecemize sponsor olan Berk Duman, Fahri Sevim, Kamil Uslu, Serdar Kaya ve Engin Değirmen'e de ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

pazaryerililer-derneginden-sucuk-ekmek-gecesi1.jpg

Daha sonra söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da "Bozüyük'te yaklaşık olarak 15 bin Pazaryerili var. O yüzden Bozüyük ve Pazaryeri ilçeleri benim için bir bütün. Bozüyük'ün içinde Pazaryerililerin çok büyük değeri var, onlarda bizim için çok değerli. Misafirperverlikleri için değerli dernek başkanımıza, sponsorlara ve bu organizasyona katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

pazaryerililer-derneginden-sucuk-ekmek-gecesi3.jpg

Etkinliğe Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

pazaryerililer-derneginden-sucuk-ekmek-gecesi.jpg

Bu haber toplam 3146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum