ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ESRARI ÇÖZÜLDÜ

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ESRARI ÇÖZÜLDÜ

Bozüyük’te dün Devlet Hastanesinin üst tarafında bulunan patika yola bırakılan erkek cesedinin esrarı çözüldü. Olayla ilgili 5 kişi tutuklanarak cezaevine...

A+A-

Bozüyük’te dün Devlet Hastanesinin üst tarafında bulunan patika yola bırakılan erkek cesedinin esrarı çözüldü. Olayla ilgili 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, boş arazideki patika yolda cesedi bulunan Murat Tosun’un ölüm nedeni yapılan otopsi sonucunda ortaya çıktı. Tosun’un cesedinin bulunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli gördükleri olayla ilgili olarak hemen harekete geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gece boyu yaptıkları çalışmaların ardından olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Tosun’un arkadaşları olduğu iddia edilen 5 kişinin ifadelerinin alınmasının ardından olay netlik kazandı. İddialara göre Tosun’un arkadaşları ile birlikte uyuşturucu madde kullandığı ve bir süre sonra fenalaşarak hayatını kaybettiği sonrasında ise arkadaşları tarafından da boş araziye bırakıldığı belirtildi. İlçe Emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan 5 kişi, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mahkeme sonrasında S.K., A.E., F.E., T.K. ve O.Ö. bilinçli olarak arkadaşlarının ölümüne sebebiyet verme suçundan tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

unnamed-(1)-011.jpg

 

Bu haber toplam 16640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.