SÜSSLÜ TAKI AÇILDI

SÜSSLÜ TAKI AÇILDI

Bozüyük’te Takı severlerin her türlü takıyı bir arada bulabileceği “Süsslü Takı ve Aksesuar” mağazası Bozüyük İlçesi Mektep Caddesi’nde...

A+A-

Bozüyük’te Takı severlerin her türlü takıyı bir arada bulabileceği “Süsslü Takı ve Aksesuar” mağazası Bozüyük İlçesi Mektep Caddesi’nde açıldı. Açılış kurdelasını bayanların kestiği ve Kadın Girişimci Vildan Gökkaya Öztürk tarafından açılan takı mağazasının açılışına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Sugan Bakıcı, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in eşi Funda Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can'ın eşi Nesrin Duman Can, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Sevcan Uzun, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Ak Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, TOBB Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent ve eşi Özlem Levent, TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel, Ak Parti Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Ak Parti Bilecik İl Eski Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bozüyük Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nermin Nalbantoğlu, Marmara Otelciler Birliği Başkanı Fikret Karaçalı, Bozüyük Karadenizliler Derneği Başkanı Kısmet Turan ve eşi Özlem Turan, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Söz konusu mağaza hakkında kısa bir açıklama yapan Vildan Gökkaya Öztürk: “Bol çeşit ve uygun fiyat burada olacak. Bozüyüklü hanımlar gerçek indirimi bizim mağazamızda bulacaklar, müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimiz” dedi. Hedefinin Bilecik Merkez’de ikinci bir mağaza açmak olduğunu da kaydeden Öztürk, mağazanın hafta içi ve Cumartesi günleri 08:30-21:00, Pazar günleri ise 12:00-21:00 saatleri arasında hizmet vereceğini kaydetti.

unnamed-(6)-010.jpg

Bu haber toplam 3471 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.