TARAFTAR İSYANDA!

TARAFTAR İSYANDA!

'Şampiyonluk Yolunda Yalnız Bırakıyorlar'

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor taraftarları, destek bekliyor. Bozüyük için önemli bir yere sahip olan Vitraspor, şampiyonluk mücadelesinde yalnız bırakıldıklarını iddia ettiler.  Bu konuda taraftarlar tepkisini gazetemize anlattı. 
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun  seçim öncesi verdiği sözleri tutmadığını belirten taraftarlar, takıma destek çıkılmasını istiyoruz dediler. 

taraftar-isyandaas.jpg
Bozüyük Vitraspor taraftarları  tarafından, gazetemize yapılan açıklamada; "Bozüyük vitraspor taraftarı olarak, Belediye Başkanının sözlerini tutmadığı görüyoruz. Kendisi futbolda değil de voleybola destek vermeye devam ediyor. Bu konuda çok tepkiliyiz takıma destek verilmesini sahip çıkılmasını istiyoruz.
Voleybol için tüm destek var her yerden sosyal medya da paylaşım yapılıyor. Futbol takımına sosyal medyadan destek bile vermiyorlar. Şampiyonluk yolunda yapayalnız bırakıyorlar. Voleybol maçları için anons yapılıyor sosyal medyadan paylaşım yapılıyorken, futbola hiçbir ilgi yok! İnsanlar voleybolda değil futbolda başarı istiyor.
Futbol da şampiyonluk istiyoruz. Bozüyük'te  binlerce kişi bu takıma destek olurken yetkililer bizleri yalnız bıraktı, takımımız için ne gerekiyorsa yapılsın istiyoruz. Başkan verdiği sözleri tutsun buna çok tepkiliyiz, taraftarlar isyanda." dediler.

taraftar-isyandaew.jpg
Ayrıcı Başkan Bakkalcıoğlu'nun seçim öncesinde yapmış olduğu bir konuşmasına ait video görüntüsünü gazetemize gönderen taraftarlar, var olan bir takıma bile sahip çıkılmıyor memleketimizin marka takımı olan Vitraspor'a sahip çıkılsa keşke dediler. Başkan Bakkalcıoğlu'nun videoda ki konuşmasında;  'Profesyonel futbol takımı battı, gelinen noktada ihtiyaçta var, dozunda kalmak kaydıyla, mesela 3. Lig olabilir. Bir futbol takımımız olsun istiyoruz ve bunun içinde çalışacağız' ifadelerini kullandı.

taraftar-isyandas.jpg

Bu haber toplam 3448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.