TSO ÜYELERİNE KATKILAR DEVAM EDİYOR

TSO ÜYELERİNE KATKILAR DEVAM EDİYOR

Bozüyük TSO üyelerine özel nefes kredisi programının çalışmaları  tüm hızıyla devam ediyorİlçe sanayicisi için yeni bir nefes olacağı düşünülen...

A+A-

Bozüyük TSO üyelerine özel nefes kredisi programının çalışmaları  tüm hızıyla devam ediyor
İlçe sanayicisi için yeni bir nefes olacağı düşünülen nefes kredisi programı ile ilgili Banka Müdürleri ve TSO yöneticileri bir araya geldi. Yapılan görüşmede Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcısı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, Kısmet Turan ve Fahri Bülbül  Banka Müdürleri ile bir araya geldi.

bankacilar-13.04.2018-(2).jpg
Nefes Kredisi programı için hazırlanan bütçelerin görüşüldüğü toplantıda TSO Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının kaynaklarından 550.000 Liralık mevduat ayrıldığını bu mevduat karşılığında da 15 kat üzerinden 10.000.000 Liralık bir kredi havuzu oluşturulduğunu belirtti. Ayrıca Odalar Birliğinden de Kredi Garanti Fonu aracılığıyla gelen katkı ile birlikte bu havuzun 12.500.000 TL’ye ulaştığınu ve bunun yanında Oda katkısı ile 200 üyeye ve Odalar Birliğinden gelen katkı ile de 50 üyeye toplamda 250 üyenin üst limiti 50.000 TL  üzerinden kredi kullandırılabilir hale gelindiğini bildirdi.
Programa dahil olan Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Denizbank’tan oluşan dört Banka Şube Müdürünün yaptığı açıklamalara göre şu ana kadar toplam 130 başvuru gerçekleştirildiği bu başvurular içerisinden şu ana kadar 56 firmanın kredi kullandırıldığı bilgisini verdiler. 
Nefes kredisi programının halen devam ettiğini İfade eden Levent  TSO üyelerinin adı geçen dört bnkaya başvurabileceğini bildirdi.

 


Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.