Tüketici Hakları ve Satıcıların Sorumlulukları Masaya Yatırıldı

Tüketici Hakları ve Satıcıların Sorumlulukları Masaya Yatırıldı

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Tüketici ve Satıcıların Hak Arama Yolları" konulu bir program düzenledi.

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Tüketici ve Satıcıların Hak Arama Yolları" konulu bir program düzenledi.

tso-19.jpg

15-21 Mart tarihleri arasında gerçekleşen bu haftada, tüketicilerin haklarını ve hak arama yöntemlerini öğrenmelerine yönelik önemli bir etkinlik düzenlendi. Program, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirildi ve Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

tso-15.jpg

Program, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlendi. Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta ve Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Asım Aksu'nun sunumlarıyla gerçekleşen etkinlik, tüketicilerin haklarını ve satıcıların sorumluluklarını masaya yatırdı.

tso-21.jpg

Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, tüketicilerin sahip olduğu haklar konusunda detaylı bilgilendirmelerde bulunurken, Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Asım Aksu ise tüketicilerin haklarını korumak adına başvurabilecekleri hakem heyeti süreci hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Programda, tüketici haklarıyla ilgili yaşanan sorunların çözümü ve satıcıların sorumlulukları konularında da katılımcılarla interaktif bir şekilde görüş alışverişi yapıldı. Tüketici ve satıcılar arasında sağlıklı bir iletişim ve işbirliğinin önemi vurgulandı ve tüketicilerin haklarını korumak adına bilinçli bir tüketici olmanın önemi üzerinde duruldu.

tso-23.jpg

Program, tüketicilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri sorunlara karşı bilinçlenmelerine ve haklarını koruyabilmelerine katkı sağladı. Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları Konferansı'nın düzenlenmesinde emeği geçen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür edildi

Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.