TÜRKİYE 3'ÜNCÜSÜ OLDULAR

TÜRKİYE 3'ÜNCÜSÜ OLDULAR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede spora ve sporcuya verilen destek çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Sporcuları...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede spora ve sporcuya verilen destek çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Sporcuları bir başarıya daha imza atarak gurur kaynağı oldular. Turnuvanın ilk gününde zorlu müsabakaların ardından genç sporcu Mustafa Kılıçkaya minikler kategorisinde Hale Kocabıçak ise büyük bayanlar kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu.

Ankara Atatürk Spor ve Sergi Salonu’nda 15-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’nda mücadele eden Bozüyük İdman Yurdu Sporcuları Miniklerde ve Büyük Bayanlar kategorilerinde dereceye girdi. Turnuvanın ilk gününde zorlu müsabakaların ardından genç sporcu Mustafa Kılıçkaya minikler kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu. Daha sonra devam eden müsabakalarda ise Büyük Bayanlar kategorisinde 3. olarak bizleri gururlandıran isim Hale Kocabıçak oldu.

Çeşitli yaş ve grup kategorilerde toplamda 354 sporcunun yarıştığı turnuvaların son gününde ise tüm kategorilerde çiftler turnuvası yapıldı. Dart spor dalında önemli dereceler elde eden sporcularımızın mutlulukları görülmeye değerken, eğitmenler ve sporcular, Türkiye’de ve gerçekleştirilen her turnuvada Bozüyük’ü en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirterek spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler. 

idmanyurdu-spor-dart-sampiyonasi-3-(1).jpg

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.