TÜRKİYE BOZÜYÜK’TEKİ TİYATRO FESTİVALİNİ KONUŞTU

TÜRKİYE BOZÜYÜK’TEKİ TİYATRO FESTİVALİNİ KONUŞTU

 Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri” ulusal basında geniş yer buldu. Bozüyük...

A+A-

 Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri” ulusal basında geniş yer buldu.
 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından kentteki sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttırılması adına düzenlenen tiyatro festivaline Türkiye’nin dört bir yanından ve Avrupa’dan gelen tiyatro ekipleri katılım gösterirken, tiyatro festivali ulusal basında geniş yer buldu. Show Tv Pazar Sürprizi Programında festivalin galasına geniş yer verilirken, aynı zamanda geçtiğimiz Cumartesi günü Mahşeri Cümbüş oyunu için sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturan tiyatro severler Ahaber, Sabah, Milliyet, Tgrt Haber gibi yazılı ve internet basınlarında yer aldı. Festival ayrıca Bloomberg Tv’de 24 Kasım 2017 Cuma günü saat 21:00’de yayınlanacak HT Magazin programında konu edilecek.

tiyatro-festivali-ulusal-basinda-2-(1).jpg
Konu ile ilgili olarak “Bozüyük’te vatandaşlarımız ile birlikte kültürel anlamda dolu dolu bir yıl geçirmemiz ve birbirinden güzel oyunların ilçemizde sahne alması için başlattığımız festivalimiz, ulusal basında da hak ettiği yeri bulmuş oldu. Bizler için en büyük mutluluk burada sahne alan oyuncularımızın Bozüyük’teki kültürel hareketi büyük bir takdir ile karşılamaları ve vatandaşlarımızın güzel bir festival geçirerek evlerine mutlu bir şekilde dönmeleridir” diyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ulusal anlamda festivale yer veren basın mensuplarına teşekkür etti.
3.Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri hafta içi ve hafta sonu devam edecek tiyatro oyunları ile seyircisi ile buluşurken,  26 Kasım Pazar günü Cem Davran, Erkan Can gibi oyuncuların sahne aldığı “Bezirgan” oyunu ile son bulacak.

tiyatro-festivali-ulusal-basinda-9.jpg

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.