TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 Bozüyük’te Dodurga beldesi spor kulübü sporcularından Mehmet Oral, Samsun’da düzenlenen taekwondo  turnuvasında Türkiye şampiyonu oldu.07-11...

A+A-

 

Bozüyük’te Dodurga beldesi spor kulübü sporcularından Mehmet Oral, Samsun’da düzenlenen taekwondo  turnuvasında Türkiye şampiyonu oldu.

07-11 Eylül tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilen şampiyonanın 2. gününde 7 rakibini de hakkıyla yenmeyi başaran Mehmet Oral, bu sene ki 3. şampiyonluğunu kazandı. Antrenörü Gökalp Yıldız, öğrencisini başarılarından dolayı kutladı. Antrenör Yıldız, “Mehmet bundan önce 45 kg'da uluslararası turnuvada ve 48 kg’da okullar arası Türkiye Şampiyonasında 1. olmuştu. Yine son olarak gençler Türkiye Şampiyonasında da 45 kg’da şampiyon olarak başarılı çıkışını sürdürdü. Darısı inşallah Avrupa Şampiyonasına diyoruz. Bize inanlardan, dua edenlerden Allah bin kere razı olsun. Bu başarıyı Dodurga halkına, köyümüze ve her şeyimizi karşılayan her zaman yanımızda olan bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkanımız Selim Tuna'ya armağan ediyoruz” dedi.

trs.jpg

Bu haber toplam 2092 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.