TURNUVA TAMAMLANDI

TURNUVA TAMAMLANDI

Turnuvanın şampiyonu Kütlü takımı olurken kupası Kaymakam Hasan Yaman tarafından verildi.Bozüyük’te Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği...

A+A-

Turnuvanın şampiyonu Kütlü takımı olurken kupası Kaymakam Hasan Yaman tarafından verildi.

Bozüyük’te Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. Kütlü ve Necipdede takımları arasında oynanan şampiyonluk karşılaşmasını Kütlü takımı kazandı. Turnuva sonunda Necipdede takımı ikinci olurken turnuvada üçüncülüğü Tepelce takımı elde etti, Karşılaşmanın ardından protokol mensuplarının katılımıyla dereceye giren takım oyuncularına kupa ve ödülleri verildi.

Turnuvanın final karşılaşmasının startı şehit babaları tarafından verildi. Cihangazili sporseverlerin yoğun ilgi gösterdikleri final karşılaşmasının kazananı Kütlü takımı oldu. Karşılaşma sonrasında şampiyon takıma kupası Kaymakam Hasan Yaman tarafından verilirken dereceye giren diğer takımlara Başsavcı Savaş Kılıç ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından kupa ve ödülleri takdim edildi. Final karşılaşması ve kupa töreni renkli görüntülere sahne olurken hatıra fotoğraflarının çekinilmesi ile program sona erdi. Kaymakam Hasan Yaman ve diğer protokol mensupları Cihangazili şehitler Astsubay Fikret Son ve şehit onbaşı Mahmut Ekinay’ın babalarıyla sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Dernek Başkanı Hüsnü Hüner, turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen ve centilmence tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca protokol mensuplarına da davetlerine icabet ederek kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Hasan Yaman, Başsavcı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Taşıyıcılar Koop ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, dernek yöneticileri, esnaflar, Cihangazlililer ve davetliler katıldı.

turnuva.jpg

Bu haber toplam 1938 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.