TUTUKLANDI

TUTUKLANDI

Bozüyük ilçesine bağlı Kandilli Köyünde meydana gelen bıçaklı kavgada 1’i ağır 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı.Edinilen bilgiye...

A+A-

Bozüyük ilçesine bağlı Kandilli Köyünde meydana gelen bıçaklı kavgada 1’i ağır 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kandilli Köyü kahvehane önünde meydana gelen olayda Doğan D. isimli şüpheli aralarında daha önceden husumet bulunan H.E. ve bacanağı K.İ’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralamıştı. Bir süre sonra ise olay sırasında yanında bulunan arkadaşı R.C. ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim olmuşlardı. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan şüpheliler daha sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkeme sonrasında şüphelilerden Doğan D. tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli R.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer taraftan olayda yaralanan H.E.’nin Bozüyük Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

 

Bu haber toplam 3091 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.