UMUT TRENİ DERNEĞİ’NDEN BOZÜYÜKLÜ ENGELLİLERE DESTEK

UMUT TRENİ DERNEĞİ’NDEN BOZÜYÜKLÜ ENGELLİLERE DESTEK

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği üyelerine, İstanbul Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tekerlekli sandalye armağan edildi.Yapılan...

A+A-

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği üyelerine, İstanbul Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tekerlekli sandalye armağan edildi.

Yapılan bağış ile ilgili olarak Dernek Başkanı İsmail Çelik, “Bugün İstanbul Umut Treni Derneği Başkanı ve gönüllüleri derneğimize üye ihtiyaç sahibi engellilerimize tekerlekli sandalye hediye ettiler. Üyelerimizden spastik engelli 2 çocuğumuza özel tekerlekli sandalye, 2 normal çocuk tekerlekli sandalyesi ve 1 manuel tekerlekli sandalye bağışladılar. Engelli ve ihtiyaç sahibi üyelerimizin yaşamını kolaylaştıracak dünyaya bakış açısını değiştirecek destekleri için bağışçılardan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Umut Treni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Güler, ilçemizdeki İhtiyaç sahibi engelli vatandaşımıza derneğimiz aracılığıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da tekerlekli sandalye ve özel tekerlekli sandalye hediye ederek engelli vatandaşımıza umut oldular. Umut Treni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan beye, bağışçılara bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere faaliyetlerimizde her zaman destek veren duyarlı Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı'ya da teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

unnamed-(23).jpg

Bu haber toplam 2287 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.