ÜNLÜ ÇİFTİN BOZÜYÜK MACERASI KISA SÜRDÜ

ÜNLÜ ÇİFTİN BOZÜYÜK MACERASI KISA SÜRDÜ

İlçeye katkı sağlamaları beklenirken mağdur ettilerSanatçı Safiye Soyman ve birlikte yaşadığı işadamı Faik Öztürk, geçtiğimiz yıl Bozüyük'e...

A+A-

İlçeye katkı sağlamaları beklenirken mağdur ettiler

Sanatçı Safiye Soyman ve birlikte yaşadığı işadamı Faik Öztürk, geçtiğimiz yıl Bozüyük'e gelmiş, Sarar AVM'deki 2 tesise yatırım yaparak ticaret yapmaya başlamışlardı. Ancak ünlü çiftin Bozüyük macerası kısa sürdü. İkilinin ekonomik sebeplerden dolayı Sarar AVM’deki ticaretlerini sonlandırarak ilçeden ayrıldıkları belirtildi.

Bozüyük'te Sarar’a ait outlet merkezinde ki dinlenme tesisi ve yemek bölümüne talip olan ünlü ikilinin, uzun pazarlık sürecinin sonunda istediği olmuş ve anlaşma gerçekleşmişti. Ancak AVM’de bir yıldır Kamil Koç dinlenme tesisinin ve yine tesis içinde bulunan Köfteci’nin işletmeciliğini yapan ünlü çiftin ekonomik nedenlerden dolayı ticaret hayatlarını sonlandırdıkları kaydedildi. Başlangıçta ünlü işletmecinin Bozüyük için ayrı bir reklam olacağı ve ilçenin tanınmasına önemli katkılar sağlayacağı düşünülmesine rağmen şu anda giderken çok sayıda işçi alacaklarıyla birlikte ilçenin önde gelen esnaflarına yüklü miktarlarda borçlar bıraktığı iddia edildi.

Bu haber toplam 12814 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.