UNUTULMAYAN ŞARKILAR BOZÜYÜKLÜ SOLİSTLER İLE YENİDEN HAYAT BULUYOR

UNUTULMAYAN ŞARKILAR BOZÜYÜKLÜ SOLİSTLER İLE YENİDEN HAYAT BULUYOR

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Kent Konseyi tarafından ikincisi düzenlenen “Bozüyük’lü Solistler Sizler İçin Söylüyor” adlı konser programı yoğun...

A+A-

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Kent Konseyi tarafından ikincisi düzenlenen “Bozüyük’lü Solistler Sizler İçin Söylüyor” adlı konser programı yoğun ilgi gördü. Geceye konuk sanatçı olarak katılan sevilen halk müziği sanatçısı Elif Özceylan beğeni ile izlendi.
Bozüyük Kent Konseyi tarafından Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Bozüyük’lü Solistler Sizler İçin Söylüyor”adlı konser programının ikincisi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı. Unutulmayan şarkıların Bozüyüklü solistler ile yeniden hayat bulduğu gecede izleyenlerin kulaklarının pası silindi. Bozüyük Kent Konseyi Kültür Sanat Grup Başkan’ı Ahmet Özen tarafından koordine edilen programda davetliler de eğlenceli bir gece yaşarken Bozüyüklü solistler beğenilen şarkılarını müzikseverler için seslendirdi. Ayrıca gecede sevilen halk müziği sanatçısı Elif Özceylan’da doyumsuz sesiyle izleyenlerin unutamayacağı bir konser verdi. Programa Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti Belediye Meclis üyesi Kemal Turgut, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Kahri İnci ve pek çok sanatsever katıldı. Programın sonunda sahneye gelen Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu programı düzenleyen Kent Konseyi Çalışma Grubu Temsilcisi Ahmet Özen’e, programa katılan sanatçılara ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederek “Bu akşam bizlere böyle güzel bir gece yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık” dedi. 
Programda son olarak Başkan Yardımcısı Avcıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından sanatçılara plaketleri takdim edildi.

20170311aw007127_05.jpg


Bu haber toplam 2165 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.