UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KONFERANSI VERİLDİ

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KONFERANSI VERİLDİ

 Bozüyük ülkü ocakları tarafından madde bağımlılığının zararları ve uyuşturucu ile mücadele konulu konferans düzenlendi. Eskişehir Kent Konseyi...

A+A-

 

Bozüyük ülkü ocakları tarafından madde bağımlılığının zararları ve uyuşturucu ile mücadele konulu konferans düzenlendi. Eskişehir Kent Konseyi Bağımlılık Çalışma Gurubu Başkanı Fatımatüzzehra Kıraç tarafından verilen konferansta madde bağımlılığı ve kullanım bozukluğu konularında bilgi paylaşımında bulunuldu.
dsc_2010.jpg
Program şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Pehlivan yaptı. Pehlivan konuşmasında; Türkiye’deki uyuşturucu trafiğinde terör örgütü PKK‘nın ne kadar etkili olduğunu belirterek, emniyet müdürlüğü verileri ile PKK’nın ülke içindeki uyuşturucunun % 80’ini elinde bulundurduğunu anlattı. Uyuşturucudan elde edilen gelirin, ülkemize ve askerlerimize karşı kullanımda finansman desteği sağladığına dikkat çeken Pehlivan, gençlerin uyuşturucudan uzak durmaları için ülkü ocakları olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 
dsc_2006.jpg
Devamında Fatımatüzehra Kıraç, yapmış olduğu sunumla uyuşturucu ile mücadele aile, okul ve arkadaş gibi etkenleri her yönüyle ele aldı.

Programa MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, İl Genel Meclis üyeleri İ.Zeki Uyanık, Ahmet Eren, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Pehlivan, ülkü ocakları yönetici ve mensupları ile davetliler katıldı.

dsc_1991.jpg

Bu haber toplam 1842 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.