'Uzaktan Eğitime Gönülden Destek'

'Uzaktan Eğitime Gönülden Destek'

Eczacıbaşı gönüllüleri, Bozüyüklü öğrenciler için uzaktan eğitime destek veriyor.

A+A-

Eczacıbaşı gönüllüleri, Bozüyüklü öğrenciler için uzaktan eğitime destek veriyor. Pandemi süreciyle birlikte eğitime evde devam etmekte olan öğrenciler için, bilgisayar ve tablet hediye edecekler.
Bozüyük okullarında geçmiş dönemlerde yapılan güzel işler nedeniyle Eczacıbaşı gönüllüleri ve 8.renk Bozüyük ekibine, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Eczacıbaşı gönüllülerinin yeni projesi “Uzaktan Eğitime Gönülden  Destek” ile ilgili fikir alışverişi yapılarak projenin başlangıcına karar verildi. Proje hakkında bilgi veren Eczacıbaşı gönüllüleri; "Eczacıbaşı gönüllüleri Bozüyük ekibi olarak Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile eğitime destek veriyoruz. Pandemi nedeniyle eğitimlerine evden devam etmek zorunda kalan ancak gerekli teknolojik cihazları olmayan öğrencilere kampanyamız ile bilgisayar ve tablet hediye ediyoruz.

Ayrıca Bilgi Teknolojileri bölümümüzün desteği ile şirket içindeki çalışır durumda olan ancak kullanılmayan bilgisayarları tespit ederek bağışa hazır hale getiriyoruz." dedi.

unnamed-3.jpg


Bu haber toplam 16921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.