VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK'TEYDİ

VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK'TEYDİ

Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın, göreve başlamasının ardından ilk resmi Bozüyük ziyaretini gerçekleştirdi. Vali Büyükakın, ziyaret kapsamında...

A+A-

Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın, göreve başlamasının ardından ilk resmi Bozüyük ziyaretini gerçekleştirdi. Vali Büyükakın, ziyaret kapsamında Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’i ziyaret etti. İlçenin genel durumu ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldı.

dsc_4035-(2).jpg

İlk olarak Bozüyük İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Büyükakın'ı İlçe Kaymakamı Hasan Yaman ve kurum müdürleri karşıladı. Karşılama töreninin ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Büyükakın Kaymakam Hasan Yaman ile bir süre görüştü. Ardından Bozüyük Belediyesi'ne geçildi. Burada Başkan Bakıcı tarafından kapıda karşılanan Vali Büyükakın ve beraberindekiler daha sonra Başkan Bakıcı ile birlikte başkanlık makamında görüştü.

dsc_5275[1]-(1).jpg

Yaklaşık olarak 1 saat süren görüşmede Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vali Prof. Dr. Tahir Büyükakın'a ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında birifing verdi. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmenin ardından Vali Büyükakın, Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekiler ile birlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına geçti.  
dsc_3960.jpg
Burada Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve sanayici iş adamları tarafından karşılanan Vali Büyükakın, toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede oda üyeleri ile sohbet ederek TSO'nun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sanayicilerle sohbet ederek ilçenin ekonomik yapısı hakkında bilgi sahibi oldu. Ticaret odasındaki görüşmenin ardından Adliye Sarayı'na geçen Vali Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ile görüştü. Bozüyük'te bulunduğu temaslardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyükakın yenilen öğle yemeğinin ardından Bozüyük ziyaretini tamamlayarak Söğüt’e hareket etti.

dsc_4005-(1).jpg

Bu haber toplam 2643 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.