Vatandaş barınağa ulaşamıyor!

Vatandaş barınağa ulaşamıyor!

Bozüyük'te yaşayan hayvan sever bir vatandaş, yaralı kedisi Pamuk'u tedavi ettirmek için Bozüyük Belediyesi Hayvan Barınağı'na başvurduğunu ancak barınakla iletişim kuramadığını iddia etti.

A+A-

Bozüyük'te yaşayan hayvan sever bir vatandaş, yaralı kedisi Pamuk'u tedavi ettirmek için Bozüyük Belediyesi Hayvan Barınağı'na başvurduğunu ancak barınakla iletişim kuramadığını iddia etti.
İddialara göre, Salı günü tedavi için götürülen kedinin durumu hakkında bilgi almak isteyen vatandaş, barınağı aradığında ulaşamadığını belirtti.
Gazetemizle iletişime geçen Berna Pehlivan, barınağa giderek kedisinin durumu öğrenmeye çalıştığını, kedinin barınağa getirilmediği ve yolda araçtan kaçtığı şeklinde çelişkili bilgilerle karşılaştığını anlattı. Ancak kedisinin üç ayağını kullanabilen bir kedi olduğu için araçtan kaçmasının mümkün olmadığını dile getiren Berna Pehlivan, Bozüyük Belediyesi'ne ait hayvan barınağındaki bu sorumsuzluğu eleştirirken, kaybolan kedisinin akıbetinden endişe duyduğunu belirtti.

82.jpg
 "Bu nasıl bir sorumsuzluk"
Konu ile ilgili mağduriyetini ifade eden Berna Pehlivan, gazetemize yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı; "Ayağından yaralı kedimiz Pamuk’u, Bozüyük Belediyesi Hayvan Barınağı Salı günü tedavi etmek üzere aldı. Verdikleri numarayı aradığımızda ulaşılamıyor. Barınağa kedinin durumu için kontrole gittik. İlk önce kedinin barınağa getirilmediğini sonra kedinin yolda araçtan kaçtığını söylediler. 3 ayağını kullanabilen bir kedi araçtan kaçamaz. Bizi çelişkili söylemlerle geçiştirmeye çalıştılar. Bozüyük Belediyesi’nden bahsediyorum bu nasıl bir sorumsuzluk, biz belediyeye güvenmeyecek miyiz?
Benim kedim şu anda nerde, gerçekten kaçtı mı, yoksa bilerek mi bırakıldı, başına ne geldi bilmiyorum. Lütfen gönderimi her yere ulaştırın bana ses olun. Bozüyük barınağındaki hayvanlara gerçekten ne oluyor? Pamuk nerede? Durumu nasıl? Bir belediye nasıl bu şekilde ulaşılamaz?"
Berna Pehlivan, Bozüyük Belediyesi hayvan barınağındaki hayvanların durumunun aydınlatılması için yetkililerin acil bir şekilde harekete geçmesini talep etti.

81.jpg

Bu haber toplam 3132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum