VATANDAŞ İSYAN ETTİ

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Bozüyük Seramik Caddesi üzerinde yağışlı havalarda meydana gelen su birikintileri vatandaşları isyan ettirdi. Defalarca konuyu belediye yetkililerine ilettiklerini...

A+A-

Bozüyük Seramik Caddesi üzerinde yağışlı havalarda meydana gelen su birikintileri vatandaşları isyan ettirdi. Defalarca konuyu belediye yetkililerine ilettiklerini belirten vatandaşlar, sorunun çözülmediğini belirterek mağduriyetlerini dile getirdiler.

Vatandaşlar, “Yağışların ardından cadde üzerindeki yolların çukur alanlarında oldukça fazla su birikintileri oluşuyor. Araçlar bu su birikintilerinden geçerken çamurlu sular kaldırıma hatta işyerlerine kadar sıçrıyor.   Bugüne kadar birçok vatandaş buralardan geçerken mağduriyet yaşadı. Trafik akışının oldukça fazla olduğu caddede artık yayalar kaldırımda yürürken bile zorlanıyor. Zaman zaman yayalar ile araç sürücüleri arasında sert tartışmalar yaşanıyor. Bu mağduriyeti belediye yetkililerine iletmemize rağmen bugüne kadar ilgilenen olmadı. İnsanlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamamaları için belediye yetkililerinin biran evvel bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

haberler-(10)-(1).jpg

Bu haber toplam 5118 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.