VATANDAŞ ZAMDAN ŞİKAYETÇİ

VATANDAŞ ZAMDAN ŞİKAYETÇİ

Bozüyük’te okulların açılmasıyla birlikte eğitim alanındaki hizmetlerde fiyatlar arttı. Bu durum insanları sıkıntıyı sokmakla birlikte vatandaşları...

A+A-

Bozüyük’te okulların açılmasıyla birlikte eğitim alanındaki hizmetlerde fiyatlar arttı. Bu durum insanları sıkıntıyı sokmakla birlikte vatandaşları çileden çıkardı. Okul servis ücretlerine yapılan zam çoğu aileyi mağdur ederken yapılan zamlarla ilgili olarak okuyucularımızdan bazıları tepkilerini yazılı olarak dile getirdiler.
Servis ücretlerine yapılan zam oranlarına tepki gösteren okuyucularımızdan Ertuğrul Beler, servis ücretlerine yapılan zammın kimler tarafından yapıldığını ayrıca servislerin denetimlerinin yapılıp yapılmadığını sordu.  Ertuğrul Beler, "Bundan 4 ay önce servis ücretleri 125 TL idi. Şimdi 150 TL isteniyor. Yani 4 ay gibi kısa bir zamanda servis ücretlerine %20 zam yapılıyor. Soruyorum işçi, memur, emekli ve esnaf kardeşlerimize hanginizin maaşlarına % 20 zam yapıldı? 150 TL'yi çarpıp bölersek seferi 1.70 TL'ye geliyor. Yani dolmuştan daha pahalı. Dolmuş öğrenci ücreti 1.50 TL ki oda pahalı. Bu soruların cevaplarını merak ediyorum. Bu zam reva mıdır? Bozüyük'te neden belediye otobüsü yoktur? Söğüt'te bile varken. Mesafeler çok kısa olmasına rağmen neden mesafeler göz ardı ediliyor?  Servisler bu hizmet karşılığı neden hiç fatura vermiyor. Tüm bunlar yaşanırken başta zam konuları olmak üzere neden gerekli denetimler yapılmıyor?" dedi. 


Bu haber toplam 3005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum