VATANDAŞI MEMNUN ETMEDİ!

VATANDAŞI MEMNUN ETMEDİ!

Bozüyük Yaşar Doğu Caddesinde yapılan kilit parke taşı ve kaldırım çalışmaları vatandaşları memnun etmedi. Vatandaşlar eskiye oranla yolun daraldığını...

A+A-

Bozüyük Yaşar Doğu Caddesinde yapılan kilit parke taşı ve kaldırım çalışmaları vatandaşları memnun etmedi. Vatandaşlar eskiye oranla yolun daraldığını ve araç geçişlerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler.

Cadde sakinleri yapılan çalışmayla ilgili olarak “İlçenin İsmet İnönü Caddesinden sonra en işlek caddesi Yaşar Doğu Caddesi’dir. Belediye fen işleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalar güzel bir görüntü ortaya koysa da özellikle trafik işlevselliği açısından bizleri sora sokuyor. Yeni yapılan uygulama ile park sorununu ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalar caddeyi iyice daralttı. Kilit parke çalışması ile yeni park yerleri için hazırlanan kısımlar ve kaldırımların geniş olması farklı sıkıntıları ortaya çıkardı.
Senelerdir bu mahallenin sakiniyiz, gözlemlerimize göre zaman zaman trafik aksıyor. İki araç karşılıklı geçiş yaparken biri diğerini bekliyor. Bu projeyi çizen mühendisi alkışlamak istiyorum. Bu caddenin yoğun trafiğinden bi haber sanırım.  Eskiden bizim caddemiz gayet kullanılabilirdi. Burada sadece asfalt veya kilit parke çalışması yeterli olacaktı. Bu yeni uygulama hem mahalle sakinlerini hem de sürücüler zor duruma soktu. Kaldırımlar geniş yapılınca cadde iyice daraldı. Ayrıca park yerleri için yapılan ceplerinde gereği yoktu. O cepler hiç yapılmasaydı, daha fazla araç park edebilirdi. Mahalleli olarak bu yeni uygulamaya tepkiliyiz. Park yasağı uygulaması başlamadan önce tekrar bu durumun gözden geçirilmesini istiyoruz" şeklinde konuştular.


Bu haber toplam 3768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum