VATANDAŞLARI İHMAL ETMİYOR

VATANDAŞLARI İHMAL ETMİYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmalarında Bozüyüklülerle bir araya geliyor.Bakıcı, vatandaşları...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmalarında Bozüyüklülerle bir araya geliyor.
Bakıcı, vatandaşları kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Halk Gününde Başkan Bakıcı ile yüz yüze görüşme imkânı bulan Bozüyüklüler, belediyeden talep, şikâyet, öneri ve beklentilerini, her türlü sıkıntılarını anlatırken bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalara teşekkür etmek için halk gününe katılıyor. Kendisine iletilen sorunları bir yandan not eden Başkan Bakıcı, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için görüşme esnasında hazır bulunan ilgili Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin’e ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Halk Günü toplantılarının çok faydalı geçtiğini belirten Başkan Bakıcı, “Halkımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin, karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet ve proje üretiyoruz. Halkımızla iç içe olmanın, olanların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz Bozüyük’ün bugünü ve yarınları için buradayız” dedi.

625714.jpg


Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.