VERGİ DAİRESİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

VERGİ DAİRESİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Bozüyük ilçe merkezindeki mevcut binasında uzun yıllar hizmet veren Vergi Dairesi Müdürlüğü, yeni binasına taşındı. Hafta başından itibaren yeni...

A+A-

Bozüyük ilçe merkezindeki mevcut binasında uzun yıllar hizmet veren Vergi Dairesi Müdürlüğü, yeni binasına taşındı. Hafta başından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Vergi Dairesi bundan böyle daha geniş ve modern yapısıyla mükelleflere hizmet verecek. Vergi Dairesinin yeni konsept yapısıyla memurların direkt olarak mükellefle iletişim halinde olacağı kaydedildi.

haberler-(22).jpg

Bozüyük Vergi Dairesi Müdürlüğü 1980’li yıllardan bu yana ilçe merkezindeki eski binasında vatandaşlara hizmet veriyordu. Yaklaşık 40 yıllık bir sürenin ardından ilçe merkezinden ayrılacak olan vergi dairesi artık 4 Eylül Mahallesinde mükelleflere hizmet verecek. Mükellefler kurumun yeni binasına taşınmasının ardından şehir merkezinden ayrılacak olması nedeniyle ulaşım noktasında sıkıntı yaşayacaklarını söylediler. Ayrıca taşınma işleminin tam da yılın son haftasına denk gelmesinden dolayı güçlük yaşadıklarını beyan ettiler. Mükellefler,” Vergi Dairesi gibi bir kurum şehir merkezinde daha ulaşılabilir bir yerde olsaydı daha iyi olacaktı. Ancak büyüklerimiz öyle düşünmüş öyle uygun görmüşler. Taşınma işleminin tam da yılın son haftasına denk gelmesi nedeniyle işlerin yoğun olduğu bir dönemde oldukça fazla güçlük yaşadık.

haberler-(12)-(1).jpg

Yeni yılla birlikte yeni binaya taşınsalardı bizim için daha iyi olurdu. Daha önceden ilçe merkezinde bu zorluğu yaşamıyorduk. Ancak şimdiden sonra mükellefler olarak ulaşım noktasında epey bir sıkıntı yaşayacağız. Biz vatandaş olarak her zaman olduğu gibi yine çile çekmeye devam edeceğiz. Şimdi de vergilerimizi ödemek veya işlemlerimizi halletmek için neredeyse şehir dışında sayılabilecek bir yerde olan Vergi Dairesinin yolunu tutacağız.
Ayrıca Vergi Dairesinin taşındığını işlemlerimiz için daireye geldiğimizde kapıdaki yazıdan öğrendik. Böyle iletişim çağının tüm olanaklarıyla kullanıldığı günümüzde kurum yetkililerinin bu konuda mükellefleri bilgilendirmeleri yararlı olurdu. Ama maalesef kendilerinden öyle bir duyarlılık göremedik" dediler

4 Eylül Mahallesi’nde Osmanlı Camii’nin yan tarafındaki 2 bin 400 metrekare alan üzerine inşaa edilen yeni Vergi Dairesi binası, zemin üstü 3 kattan oluşuyor.

haberler-(6)-(1).jpg

Bu haber toplam 4254 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum