Yangında Son Durum

Yangında Son Durum

Bozüyük’te, Hamidiye Köyü yakınlarında bulunan ve mühimmat deposuna 1 km uzaklıkta bulunan alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

A+A-

Bozüyük eski çöplüğünde ki yangın kontrol altına alındı. Dün akşam 17:00 civarlarında çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile 21:25 itibari ile kontrol altına alındı. soğutma çalışmalarının devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan yangını çıkartan şahıslar suçlarını itiraf ederek gözaltına alındı.

81d022fd-7180-4f03-b081-7162d577f557.jpeg

Yangın hakkında açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; "3 Yıl önce kapatılan eski çöplük alanında dün saat 17:00 sıraları çıkan yangın orman alanlarına sıçramadan saat 21:25 itibarı ile kontrol altına alındığı itfaiye ve orman ekiplerince tespit edilmiştir. Yangın söndürme çalışmalarını Kaymakamımız, Savcımız, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanımız ile birlikte alanda takip ettik. Yangını çıkartanlar suçlarını itiraf etmişler ve gözaltına alınmışlardır. Soğutma çalışmaları uzun bir süre hatta günlerce sürebilir. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun" dedi.

yangin.jpg

Bu haber toplam 5041 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.