YASAK BAŞLIYOR

YASAK BAŞLIYOR

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde revize edilen Yaşar Doğu Caddesi’nde (1 Kasım 2017 Çarşamba) yarından itibaren tek taraflı park yasağı uygulanmaya...

A+A-

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde revize edilen Yaşar Doğu Caddesi’nde (1 Kasım 2017 Çarşamba) yarından itibaren tek taraflı park yasağı uygulanmaya başlıyor. Belediye Fen İşleri ekiplerinin yaptığı son düzenleme çalışmalarının ardından iyice daraldığı belirtilen cadde de yasağın uygulanabilirliğini ve yolun genişlemesine vereceği katkıyı zaman gösterecek.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yapımına büyük önem verdiği ve çalışmaları yakından takip ederek, tamamlandığında Bozüyük’ün en önemli prestij caddelerinden biri olarak gördüğü Yaşar Doğu Caddesi’nde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte tek taraflı araç park yasağı uygulanmaya giriyor. Proje kapsamında caddeye toplamda 15 bin 700 metre kare parke taş, 2 bin 800 metre bordür, 2 bin 330 metre yağmur oluğu yapılırken bin 160 metre uzunluğundaki caddenin alt yapısının da tamamen yenilendiği belirtildi. Bozüyük Belediye Meclisinin almış olduğu 05.09.2017 tarih ve 68 sayılı karar gereğince de 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinde yarından itibaren tek taraflı park yasağı uygulanmaya başlayacak. İlçe Trafik ekiplerince uygulanacak park yasağıyla ilgili olarak tabelalar yerlerine dikildi. Yasakla ilgili olarak vatandaşlara gerekli uyarı ve ikazların yapıldığı belirtilirken vatandaşların herhangi bir cezai yaptırımla karşı karşıya kalmamaları için park yasağına uymaları istendi. Park yasağına uymayan sürücülere 95 TL para cezası uygulanacağı kaydedildi. Diğer taraftan vatandaşlar, park yasağıyla ilgili olarak yasağın gündüz saatlerinde belirli aralıklarda uygulanmasının daha uygun olacağını aksi halde cadde üzerinde ikamet eden vatandaşların zor durumda kalacaklarını belirttiler.

106684-(1).jpg

Bu haber toplam 3309 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.