YAŞAR DOĞU CADDESİ IŞIL IŞIL

YAŞAR DOĞU CADDESİ IŞIL IŞIL

Bozüyük Belediyesi tarafından 4 Eylül Mahallesi’nin yoğun olarak kullanılan caddelerinden biri olan Yaşar Doğu Caddesi’nde yapılan yenileme ve düzenleme...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından 4 Eylül Mahallesi’nin yoğun olarak kullanılan caddelerinden biri olan Yaşar Doğu Caddesi’nde yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamlandı.
Yaşar Doğu Caddesi üzerinde tamamlanan revize ve yenileme çalışmaları kapsamında toplamda 15.700 metre kare parke taşı, 28000 metre bordür, 2330 metre yağmur oluğu yapım çalışmaları tamamlanırken, son olarak caddenin görünümünü tamamen değiştiren dekoratif aydınlatmalarda Yaşar Doğu Caddesi’ndeki yerini aldı. Konu ile ilgili olarak ilk fotoğrafları sosyal medya hesapları üzerinden Bozüyüklüler ile paylaşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “4 Eylül Yaşar Doğu Cadde’miz çalışmalarımızın ardından artık ışıl ışıl. Parke taşı, kaldırım, park alanı ve son olarak aydınlatma çalışmalarımızın tamamlanması ile Yaşar Doğu Caddesi revize çalışmalarımız sona erdi. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz. Bir projemizin daha tamamlanmasının mutluluğunu yaşarken, ilçe genelinde ki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bizler daha güzel bir Bozüyük için ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Özellikle Mahalle sakinleri tarafından beğenilen Yaşar Doğu Caddesi’nin yeni görünümü, Bozüyük’ün vizyon projelerinden biri olarak büyük beğeni toplarken, vatandaşlar yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler. Bozüyük Belediyesi’nin çalışmaları Yaşar Doğu Caddesi’nin yanı sıra Kapalı Pazar, Sultan Abdülhamit Han (Manişar) Parkı ve ilçe genelinde pek çok noktada devam eden alt yapı çalışmaları ile devam ediyor. Birçok yenilikçi ve ihtiyaca yönelik çalışmayı hayata geçiren Bozüyük Belediyesi Yaşar Doğu Caddesi’ne kazandırdığı yeni görünüm ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

yasar-dogu-caddesi-isil-isil-3-(1).jpg
 


Bu haber toplam 4236 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.