YAŞLILARIMIZI UNUTMADILAR

YAŞLILARIMIZI UNUTMADILAR

Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yaşlılar ziyaret edildi.

A+A-

Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yaşlılar ziyaret edildi.
18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Akcan, öğretmen Selcan Poyraz ve Sosyolog Fatma Tural yaşlılara ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyaret ile ilgili gazetemize açıklama yapan Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla  yaşlılarımızı ziyaret ettik.  Değerli yaşlılarımıza, Bilecik Valimiz Bilal Şentürk'ün, Bilecik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Hatice Dost'un ve Bozüyük Kaymakamımız Hasan Yaman'ın selamlarını ileterek hal ve hatırlarını sorduk.  Ziyarette bulunulan gönül insanı, muhabbet aşığı, hiç yaşlanmayan kendi genç, gönlü genç  85'lik delikanlı Bozüyük Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri amcamızı da unutmadık. Güzel muhabbetinden dolayı ona çok teşekkür ediyoruz. Bedri Yaz amcamızda ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, çok güzel nasihatlerle bizleri ağırladı.

Ayrıca bu özel gün münasebetiyle 94 yaşındaki annesine bakan 72 yaşındaki Hanife Kuş,cefakar ve vefakar büyüğümüzde unutulmayıp ziyaret edilmiş; kendilerine olan şükranlarımızı ilettik. 


Bu haber toplam 6273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.