YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi yaz spor okulları çeşitli branşlarda profesyonel eğitmenler eşliğinde başlarken her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen yaz...

A+A-

Bozüyük Belediyesi yaz spor okulları çeşitli branşlarda profesyonel eğitmenler eşliğinde başlarken her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen yaz spor okulları yoğun ilgi görüyor.
Çeşitli branşlarda başlayan yaz etkinliklerinde çocukların sosyalleşerek yaşıtları ile kaynaşmaları ve geleceğin profesyonel sporcuları olmaları için güzel bir başlangıç yapmaları hedeflenirken yaz tatilinde eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor. Alanlarında her biri uzman olan 21 antrenör eşliğinde; atletizm, basketbol, jimnastik, dart, futbol, güreş, halk oyunları, Latin dansları, masa tenisi, okçuluk, taek-wondo, tenis, yüzme ve voleybol olmak üzere toplam 14 branşta 2317 öğrenci spor eğitimi alacak. Bozüyük Belediyesi tarafından tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda öğrenciler yaz boyunca spor eğitimi almanın yanı sıra tatillerini en iyi şekilde değerlendirecekler.

unnamed-(24).jpg


Bu haber toplam 2115 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.