YENİ BAŞKAN DEĞİRMENCİOĞLU OLDU

YENİ BAŞKAN DEĞİRMENCİOĞLU OLDU

Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatının 3. olağan kongresi gerçekleştirildi.Bozüyük’te Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatının 3. olağan kongresi...

A+A-

Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatının 3. olağan kongresi gerçekleştirildi.

Bozüyük’te Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatının 3. olağan kongresi yapıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede, oyların tamamını alan Fatih Değirmencioğlu Büyük Birlik Partisi’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Metristepe Kültür Merkezi'nde yapılan kongre saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından yönetim kurulunun faaliyet ve mali raporları okunarak oylandı. Devamında oylamaya geçilerek Büyük Birlik Partisi İlçe teşkilatının yeni başkanı belirlendi. Konuşmalar bölümünde başkan Fatih Değirmencioğlu söz aldı. Değirmencioğlu konuşmasında “Böyle bir göreve beni layık görmeleri ve bana verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Daha önceki ilçe başkanımız Mehmet kardeşimiz bayrağı bu günlere kadar getirdi ve bizlere teslim etti. Biz de Allah’ın izni ile bu bayrağı en iyi şekilde taşıyarak başta ilimiz Bilecik ve ülkemize başarılı hizmetler yapmak için yola çıktık. Rabbim inşallah bizleri utandırmaz. Bizler Şehit Liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun açmış olduğu bu kutlu davada elimizden ne geliyorsa sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Bu konuda her zaman dava arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Arkadaşlarımızla Bozüyük’te ciddi bir çalışma yapmak istiyoruz. Yanlışların karşısında dimdik durmayı, doğrularda destek vermeyi kendimize görev edinmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yapacağımız her şey Bozüyük’ümüz için. Kongremizin ilimize memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Kongreye BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Selahattin Çelt, Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, Sakarya İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Pertev, Bilecik İl Başkanı Murat Önal, eski Bozüyük Belediye Başkan Adayı Nail Dağlı katıldı.

22404138_10212307836785907_380725026_o-(1).jpg

Bu haber toplam 3672 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum