YENİ BAŞKANA ZİYARET

YENİ BAŞKANA ZİYARET

Bozüyük Dostları Derneği, Bozüyük kent konseyine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Bozüyük Kent Konseyi 3. olağan genel kurul toplantısında yapılan...

A+A-

Bozüyük Dostları Derneği, Bozüyük kent konseyine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bozüyük Kent Konseyi 3. olağan genel kurul toplantısında yapılan oylama ile yeni Başkanlığa Nurettin Oydu seçilmişti. Bozüyük Kent Konseyi Başkanı  Nurettin Oydu'ya yeni görevinde başarılar dileyen Bozüyük dostlar derneği başkanı Mustafa Aksu birlik beraberlik içerisinde güzel işler yapacaklarını belirtti. 
Samimi ve sıcak bir ortamın oluştuğu ziyarette konuşan Bozüyük dostlar derneği başkanı Mustafa Aksu; 'Bugün burada bizleri ağırlayan Kent konseyi başkanımız sayın Nurettin Oydu bey e ve yürütme kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemiz zengin bir ilçe her kesimden vatandaşlarımızı içinde barındırıyor. Kent konseyi gibi bir kuruluşun hizmet vermesi gurur verici. Herkesin birlik , beraberlik ve saygı çerçevesi içerisinde olduğu ilçemizde güzel işlere imza atacağınıza güvenimiz tamdır. Nurettin başkanıma ve yürütme kuruluna görevlerinde başarılar dileriz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun' dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memuniyeti belirten Bozüyük Kent Konseyi Başkanı  Nurettin Oydu; 'İlçemizde bulunan tüm STK lar la bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Bugün burada sizleri ağırlamaktan büyük mennuniyet  duyuyorum. İlçemizin kalkınması, ve en iyi projeleri yapması adına el ele vererk güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Nazik ziyaretinizden dolayı Bozüyük Dostları derneğine ve yönetimine teşekkür ederim' dedi. 
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

e933d68e-387b-4999-9efd-5b9270f672f3.jpg


Bu haber toplam 2136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.