YENİ MÜFTÜ GÖREVE BAŞLADI

YENİ MÜFTÜ GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer Ölmez, göreve başladı.

A+A-

Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer Ölmez, göreve başladı.
Eskişehir Alpu Müftülük görevini yürütmekte iken  Bozüyük İlçe Müftülüğüne atanan Muammer Ölmez 9 Aralık 2021 tarihinde görevine başladı. Ölmez, “Bozüyük ilçemizde Diyanet İşleri Başkanlığımızı en iyi biçimde temsil etmeye, tüm din görevlilerimizle  birlikte Bozüyük halkımıza, gençlerimize, öğrencilerimize, hanım kardeşlerimize  ve toplumun tüm kesimlerine, görev sahamızda boşluk oluşturmadan  çalışmaya gayret göstereceğiz” dedi. 
Müftü Ölmez, Bozüyük Müftülüğü gençlik merkezinin faaliyetine başlayacağını, gençlik koordinatörleri ve “her din görevlisine on genç emanet” projesi kapsamında din görevlilerimizin ilgilendiği genç kardeşlerimizle değerler eğitimi kapsamında bir araya geleceklerini; Bozüyük Müftülüğü Aile Danışma ve Rehberlik Bürolarımızın da katkılarıyla kadına şiddetin önlenmesi çerçevesinde ilgili kurumlarla ortak çalışmalar yürütmek istediklerini, bağımlılıkla mücadele konusunda da müftülük olarak paydaş kurumlarla mutabakat çerçevesinde çalışma yapılacağını  söyledi. 

Halkımızı din konusunda aydınlatma görevimiz var diyen Ölmez, bu kapsamda İrşad faaliyetlerimiz, takrir derslerimiz, sabah namazı buluşmalarımız, gençlik buluşmalarımız, değerler eğitimi programları, kadınlara yönelik irşad hizmetleri, dini soruları cevaplandırma çalışmaları çevrim içi sohbetler ile halkımıza dini anlama ve yaşama konusunda rehberlik etmeye çalışacağız. Dört altı yaş Kur’an Kurslarımız ve  ihtiyaç odaklı kurslarımızla hem çocuklara hem de büyüklere İslam Dinimizi öğretme konusunda hizmet vermeye devam etmekteyiz. 
“Mekan imkandır” diyen Muammer Ölmez, İnşaatı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık kız Kur’an Kursunun da hayırsever halkımızın katkılarıyla tamamlanacağına inandıklarını ve çalışmaların ivedi biçimde başlaması gerektiğini ifade etti. Söz konusu Kursun tamamlanmasıyla birlikte bölgeye hitap edecek kız hafızlık kursu olacağını, aynı zamanda Bozüyük ilçesinde ihtiyaç bulunan üniversiteye devam eden kızlarımız için de yurt imkanı sağlanabileceğini sözlerine ekledi. 
Tüm Bozüyüklü kardeşlerimi Allah’ın selamı ile selamlıyor saygılar sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı. 


Bu haber toplam 2903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.