Yeniden Refah Partisi 3 yaşında

Yeniden Refah Partisi 3 yaşında

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, partilerinin kuruluşunun 3’üncü yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, partilerinin kuruluşunun 3’üncü yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Cafer Arslanboğa, gazetemize yaptığı açıklamada, 81 ilde ve 900’den fazla ilçede teşkilatlanmalarını tamamladıklarını belirterek, 200 bine yakın üye sayısına ulaştıklarını bildirdi. Arslanboğa, “Yeniden Refah Partisi, Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumdadır” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin sadece eleştiren değil, Milli Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset yaptığını anlatan Arslanboğa, şunları kaydetti:

“Medya ambargosu,  anket manipülasyonları, yok sayma, “kim olursa olsun yeter ki Yeniden Refah olmasın” yaklaşımına rağmen, maddi kaynaklarımız sadece üyelerimizin ve gönüllülerimizin fedâkarlıklarına dayalı olmasına rağmen, bu mesafeyi almış olmamız büyük bir başarıdır.

Bu kadar kısa süre içerisinde, bu kadar muazzam bir teşkilat yapısının oluşturulması, bu düzeyde üye sayısına ulaşılması, Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün milletimize ulaşması,

Yeniden Refah Partisi kadrolarının inancının, azminin ve Milli Görüş davasının bereketinin en büyük ispatıdır.

Bu azim ve inançla “Yaşanabilir Bir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye”, “Hak ve Adaletin hâkim olacağı Yeni Bir Dünya” hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bugüne kadar partimiz tarafından ortaya konulan; “Milli Kaynak Paketleri” kitabımız,  “81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi” kitabımız,  “Biz Türkiye’yi Biliyoruz” ve “Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm” kitaplarımız başta olmak üzere,  hazırladığımız tüm projeleri titiz çalışmalarla hazırladık ve tüm milletimizle paylaştık.

Bunlara ilaveten, partimizin “gölge kabinesi” olarak adlandırabileceğimiz  “Milli Siyaset Kurullarımız”  iktidarımızın ilk 100 gününde tüm bakanlıklarda hangi icraatları gerçekleştireceğimizi ortaya koyacak kitaplarımızı hazırlamaktalar.

Ekonomik krizden, İstanbul Sözleşmesi’nin yol açtığı sosyal sorunlara, işsizlikten, eğitimde yaşanan sıkıntılara, Kıbrıs’tan, Akdeniz’de karşı karşıya olduğumuz tehlikelere kadar birçok konuda,  doğruya gönül rahatlığıyla doğru, yanlışa da kararlılıkla yanlış diyerek düşüncelerimizi aziz milletimizle paylaştık. 

Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü hayırlı olsun, Milli Görüş’ün en büyük zaferlerine, Milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun.”

yeniden-refah-partisi-3-yasinda1.jpg

Bu haber toplam 2972 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.