YENİDEN REFAH PARTİSİ HIZ KESMİYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ HIZ KESMİYOR

Bozüyük'te Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Fırsat buldukça köy ziyaretleri gerçekleştiren İlçe Başkanı Selçuk Onan ve yönetim kurulu üyeleri partilerinin hedeflerini anlatarak köy sakinlerinin dertlerini dinle

A+A-

Bozüyük'te Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Fırsat buldukça köy ziyaretleri gerçekleştiren İlçe Başkanı Selçuk Onan ve yönetim kurulu üyeleri partilerinin hedeflerini anlatarak köy sakinlerinin dertlerini dinlediler.
Ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Selçuk Onan,”Bu akşam Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı olarak Saraycık, Karaağaç, Kandilli ve Kovalıca köylerine ulaştık. Köy sakinlerimize davamızı, partimizin hedeflerini ve projelerimizi anlattık. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Allah razı olsun sevgi ve muhabbetlerini bizden eksik etmediler. Çok verimli geçen ziyaretlerimiz sonunda partimize yeni katılan vatandaşalarımıza parti rozetlerimizi taktık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve mübarek mevlid kandillerini cani gönülden kutluyorum” dedi.

122914258-2706530879611109-3080562670075064184-n-2.jpg


Bu haber toplam 12167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.