‘Yerel Medyanın Geleceği’ konulu Çalıştay Başladı

‘Yerel Medyanın Geleceği’ konulu Çalıştay Başladı

Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Yerel Medyanın Geleceği’ konulu çalıştayın açılışı yapıldı.

A+A-

Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Yerel Medyanın Geleceği’ konulu çalıştayın açılışı yapıldı.

Çalıştayın açılışına; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan katılırken Erdallar Basın Yayın Kuruluşu yöneticisi Mücahid Erdal da açılışta yer aldı.

mucahid-erdal1.jpg

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada, Anadolu’nun dört bir yanından Ankara’ya gelen yerel medya mensuplarına teşekkür etti. Çalıştay kapsamında yerel medyanın sorunlarının ve geleceğine yönelik istişarelerde bulunulacağını belirterek AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un Anadolu basınına her zaman destek olduğunu ifade etti. Kurtulmuş’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Sinan Burhan, medya sektörünün enine boyuna konuşulacağı çalıştayın ülkemize hayırlı olmasını diledi.

mucahid-erdal2.jpg

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise ülkemizin dört bir yanından gelerek Ankara’da buluşan yerel medya temsilcileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Numan Kurtulmuş, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak Türkiye’nin F-35 ve S-400 meselesinden Doğu Akdeniz’deki varlığına, Karadeniz’de keşfedilen doğalgaza kadar birçok başlık altında açıklamalarda bulundu.

mucahid-erdal3.jpg

Erdallar Basın Yayın Kuruluşu yöneticisi Mücahid Erdal, programın devamında, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile bir araya gelerek Bilecik özelinde bir süre sohbet etti.

mucahid-erdal4.jpg

Bu haber toplam 3032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.