YEREL YÖNETİMLER MARMARA BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILDILAR

YEREL YÖNETİMLER MARMARA BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILDILAR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Kocaeli’nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı.Bozüyük Belediye Başkanı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Kocaeli’nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın katılımı ile gerçekleştirilen AK Belediyeler 2019 Yolunda Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı. Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir otelde düzenlenen toplantısıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, başta Afrin olmak üzere, tarihin en derinliklerinden bugüne kadar bu vatan için, bu bayrak için şehit düşenleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

bsk--marmara-belediyeler-birligi-topl-kocaeli--3.jpg

“Belediyecilik sadece hizmetle değil, halkla gönül bağı kurduğunuzda şehrin arkanızdan geleceğini zaten göreceksiniz.” diyen Kaya, 2019’a giderken artık seçimin başladığının söylenilebileceğini aktardı. Yol haritasını gözden geçirmek, hedeflerde nerede olunduğunu, eksiklikleri, fazlayı görmek ve hizmetle olan hikâyelerini toparlayıp, gönülle ilgili hikâyelerini daha güçlü hale getirmek için 2019’dan önce son rötuşları yapmak için bir araya geldiklerini dile getiren Kaya, buradan merkezi hükümete beklentileri ileteceklerini vurguladı. Marmara Bölgesi’nde hizmet veren tüm belediye başkanlarını buluşturan zirvede şehir ve yerel yönetimlere dair projeler ve çalışmalar anlatıldı. İki gün süren toplantıların ardından toplantı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya Bey’in Başkanlığında 2019 Yolunda Ak Belediyeciliği istişare ettik. Güçlü Bozüyük Güçlü Türkiye İçin Çalışıyoruz” dedi.
bsk--marmara-belediyeler-birligi-topl-kocaeli--1-(1).jpg

Bu haber toplam 1643 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.