Yeşilkent mağdurlarını duyan var mı?

Yeşilkent mağdurlarını duyan var mı?

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Bozüyük Yeşilkent Mahallesinde ki 1999 depreminde hasar görmüş binalar yeniden gündeme geldi.

A+A-

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Bozüyük Yeşilkent Mahallesinde ki 1999 depreminde hasar görmüş binalar yeniden gündeme geldi. 1999 yılından beri hiç bir çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar bu konu hakkında en azından şimdi bir şeyler yapılmasını bekliyor. 
Bozüyük Yeşilkent Mahallesi’nde dönemin Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tarafından yapılan bazı binalar 1999 yılında yaşanan depremin ardından büyük hasar görmüş ve boşaltılmıştı. Hasar gören 2 blok Belediye Başkanı Fatih Bakıcı döneminde ise “can güvenliği” gerekçesiyle yıkıldı. 20 hanenin bulunduğu yıkılan binalarla ilgili hak sahibi vatandaşlar yaklaşık 19 yıldır mağdur.
6 Şubat'a meydana gelen depremin ardından vatandaşlar tekrar seslerini duyurmaya çalıştı. gazetemize şikayetlerini dile getiren vatandaşlar; " Yeşilken Daire mağduruyum. Lütfen hakkımızı arayın bizim seslerimiz kısık çıkıyor. Lütfen siz bağırın! 1999'dan beri bu konuyla ilgili bize bir kuruş bile ödenmedi. Mahkemede bina çevreyi kirletiyor dediler. Bizi haksız bulup bizden para dahi istediler. Mağdur olan biziz, artık bu duruma bir son verilsin" ifadelerini kullandı.

Bunun yanında 1999 Depremi ile hasar gören Yeşilkent'te ki  binalarla  ilgili Bozüyük Belediyesi bir çalışma yapacak mı vatandaş merak ediyor.
sa-007.jpgyesilkent-teki-tehlikeli-binalar-yikiliyor-5279898-amp.jpg


Bu haber toplam 6714 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum